Stiri

   


Shihan si Instructorii Clubului

 SECŢII - click 

   

ARGUMENT   AIKIDO-LIFE

Aikido-Life a  fost conceput ca urmare a unei perioade îndelungate (de peste 30 de ani) de practicare a Aikido-ului şi a altor stiluri de arte marţiale, precum şi a experienţei acumulate în calitate de antrenor.

Aikido-Life a prins contur din dorinţa de a practica exerciţii de luptă si alte practici extrasenzoriale cât mai diverse, fără a fi limitat de tehnici şi filozofii impuse şi formale. Aceste limitări nu fac altceva decât să transforme practicantul într-un tributar al tiparelor, neajutându-l să experimenteze şi să se ghideze după principiile filozofice şi morale ale artelor marţiale aplicate ca mod de viaţă (trăite în Dojo şi în afara acestuia).


DE  ÎNCERCAT….

Vă invit la cursurile de Aikido-Life unde vom descoperi împreună noi metode de gândire şi aplicare a filozofiei şi principiilor de bază ale vieţii, principii fundamentale în practica Aikido-Life. Astfel, vom avea ocazia sa ne redescoperim împreună şi să acordăm mai multă încrederea capacitatilor mentale şi fizice de care deja dispunem.

Cursul de AIKIDO-LIFE a fost conceput pentru a veni în sprijinul practicanţilor (doritorilor) ca modalitate de (auto)educare şi adaptare la noile presiuni şi cerinte impuse de societatea modernă aflată într-o continuă evoluţie şi transformare.

AIKIDO-LIFE dezvoltă caractere puternice şi echilibrate atunci când este practicat ca:

-       disciplină sportivă, mod/stil de viaţă, metoda de autocunoaştere;

-       invaţătura, filozofie, arta marţială-metoda de autoaparare;

sau practicate împreună, deoarece se adresează tuturor amatorilor indiferent de sex, vârstă, abilităţi fizice, deci cu atât mai mult copiilor, în mâinile cărora va sta destinul societăţii de mai târziu.

Cursul de  AlKIDO-LIFE poate fi aprofundat în fiecare etapă de invaţare, în conformitate cu posibiltăţile psiho-somatice ale elevului şi este gandit flexibil şi deschis optimizarii sale în funcţie de "reacţia" elevilor în timpul derularii cursului.

Recomand practicarea Aikido-Life celor care doresc o experienţă nouă în a descoperi filozofii şi stiluri diferite de luptă. Prin practicarea acestui stil de arte marţiale, doresc să le ofer elevilor libertatea de a alege tehnica potrivită personalităţii lor, acceptând principiile morale pentru a fi percepute, dezvoltate şi trăite.

Beneficii:  mod/stil de viaţă stabil, armonios; autocunoaştere; stăpânire de sine; relaxare; recapatarea şi întreţinerea sănătăţii; comunicare; autoaparare.

Pentru documentare accesaţi   www.aikido-life.ro;       www. aerotinkiai.ro

SHIHAN  Ioan Grigorescu, fondator Aikido-Life, experienţe în Aikido, Karate, Judo, Tai chi, Qi Gong, Nei Dan, Systema, Miao Tong, Nei Kung, Shaolin Yi Jin Jing, Jing Luo

Contact: 0724511735;  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © 2016, FEDERATIA ROMANA DE AIKIDO MODERN. All Rights Reserved.