Stiri

   

Propunem prin practicarea Aikido invatarea de catre copii si adulti a urmatoarelor idei si principii de viata: colaborarea si nu confruntarea, armonia si nu conflictul, dragostea si nu ura, binele si nu raul, natura, istoria si spiritualitatea romaneasca contra televizorului, calculatorului si dezmatului. Clubul Aiki-Budo condus de shihan Ionita Marius 6 Dan Aikido.

Aikido vine ca denumire si practica din Japonia. Fondatorul Morihei Ueshiba a lasat cateva principii de baza din care deriva de fapt tehnicile de aikido.
Noi le-am adaptat si personalizat la viata, ideile, religia si modul nostru de a fi. I-am spus modern pentru ca evolueaza cu fiecare elev in parte ce devine instructor dar ramanand ancorat in traditia noastra spirituala : iubire si respect unii fata de ceilalti (daca dragoste nu am nimic nu am si toate celelalte nu imi folosesc nici macar ki-ul si puterile lui), fata de trecut, de natura si cu deosebita grija pentru formarea caracterului copiilor ce ne sunt elevi pentru ca ei reprezinta continuarea traditiei in modernitate.
Toate ideile din aikido modern trebuie puse in practica in primul rand asupra ta insati, cele mai mari pretentii de comportament in respectarea principiilor trebuie sa le ai de la tine.

Ne regasiti aici:

Contact
T: 0724 414 234
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
http://aiki-budo.ro/
Locul de desfasurare a antrenamentelor:
Sala de sport a Scolii Gimnaziale Alexandru Costescu - str Amintirii nr. 26, intrarea se face prin strada Minervei                        

Copyright © 2016, FEDERATIA ROMANA DE AIKIDO MODERN. All Rights Reserved.