Stiri

   ASOCIATIA CLUB SPORTIV ADELIV-KIAI

Voi incepe cu un citat al maestrului meu shihan Grigorescu Ioan - fondator Aikido-life:"Aikido-Life a prins contur din dorinţa de a practica exerciţii de luptă cât mai diverse, fără să fiu încadrat sau limitat într-un şablon de tehnici care în fapt nu fac altceva decât să transforme practicantul într-un tributar al tiparelor, neajutându-l să se ghideze după principiile morale ale Aikido-ului aplicate şi ca mod de viată (trăite în Dojo şi în afara acestuia prin exerciţiu şi în diverse aspecte ale vieţii. Toate acestea împreună pot deveni un mod de viaţă pentru fiecare. Experienţa şi practica mă îndreptăţesc să afirm că acest nou mod de viaţă mă reprezintă total".
Clubul ADELIV-KIAI a luat nastere din dorinta de diversitate, ca un raspuns la progresul lumii si din dorinta de a oferi practicantilor de arte martiale diversitate, libertatea de a gandi si de a pune in practica ideile aparute folosind principiile Aikido.
Este important sa recunoastem ca lumea a avansat in tehnologie, in gandire si in cunoastere. De aceea artele martiale trebuie sa se adapteze noilor cerinte ale societatii. Aikido-life a aparut ca o consecinta a acestor lucruri. Respectand principiile, care vor fi mereu baza, practicantul nu va avea un sablon si se va putea misca liber folosindu-si si dezvoltandu-si gandirea dupa bunul lui plac. Lucrul cel mai important aici este posibilitatea copiilor de a-si dezvolta caracterul folosind principiile de baza ale aikido-life, miscandu-se liber si avand posibilitatea de a creea totul in jurul lor. De asemenea noi propunem, prin antrenamentele pe care le facem, folosirea energiei universale in viata de zi cu zi, mergand pe premiza ca, daca energia generata de muschi, cea fizica este limitata atunci cea universala este nelimitata si poate fi folosita fara frica ca aceasta s-ar sfarsi.
Clubul nostru propune antrenamente pentru toate varstele si categoriile sociale asigurand baza materiala necesara desfasurarii acestora.
In colaborare cu cluburile afiliate Federatiei Romane de Aikido Modern clubul nostru organizeaza competitii demonstrative de aikido -life precum si stagii de pregatireASOCIATIA CLUB SPORTIV ADELIV-KIAI
Presedinte: sensei 3 dan aikido-life Adelin Laurentiu Voicu
Telefon: 0729662486
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Loc de desfasurare al antrenamentelor: dojo din str. Stockholm, nr.5
program sala: adulti: luni si joi 18.30-20.00
copii: marti si joi 16.45-18.00

   
            

Copyright © 2016, FEDERATIA ROMANA DE AIKIDO MODERN. All Rights Reserved.