Stiri

   


    O muzica si un fundal, tatami, inexorabil forfota si pancarte, echipe in vestiar, chimonouri albe si color pe acorduri fluierului japonez cu acorduri ca din nori. Colegii se pregătesc, prietenii isi "acorda" si ei faldurile negre de la hakama, incepe agitația....asteptam..
Profesori, elevi, oficialități, hârtii pline de cuvinte ce trebuie rostite, dar asteptăm mișcarea, măiestria si sigur strang pumnii pentru colegi.
Se da semnalul de pornire si decanul si ca vârsta si prezenta in viata aikidoului, ține discursul de pornire, ca un irimi incisiv fara posibilitatea unei eschive, un aikido al cuvântului.
Basorelieful viu al unei impresii de moment, strigatul multicolor al clubului AikidoLife, elevi in stacojiu si aramiu cu bokene si jo-uri de lemn, Mihai si cuibul sau de dac - Aikirodac fac o nota deosebită printre prezentatiile cu staif.
Demonstrația incepe prin modelul Aikikai, si se finalizează prin Manabu dojo, sunt distincte reprezentațiile specialistilor din Fundație cu o pregătire rezistenta si merituoasa a partenerilor uke, si lideri de miscare pe potriva.

Gabriel Marcoianu

Eveniment organizat de Centrul de Arte Martiale si Studii Asociate, in cadrul facultatii de drept in Aula Magna

Urmăriți cadre filmate ad hoc din timpul demonstrației:


                           


Copyright © 2016, FEDERATIA ROMANA DE AIKIDO MODERN. All Rights Reserved.