Stiri

   

   Numele meu este Mihai Dulapciu, am practicat si Karate Shotokan timp de 4 ani si jumatate apoi in 2001 primavara am descoperit Aikido si am luat-o de la capat simtind ca acest stil mi se potriveste mult mai bine atat din punct de vedere fizic cat si spiritual.

   Initial am facut parte din clubul AEROTIN-KIAI, membru al Federatiei Romane de Aikido apoi din momentul formarii Federatiei Romane de Aikido Modern am devenit membru al Clubului Aikitenshin Dojo.
Am obtinut centura neagra un DAN in data de 27 iunie 2005 apoi la data de 01 octombrie 2005 am inceput sa predau Aikido ca instructor (atat pentru copii cat si pentru adulti. La data de 16 iun 2007 am obtinut cel de-al doilea DAN, la data de 26 iun 2011 cel de-al treilea DAN, iar in luna noiembrie 2014 cel de-al patrulea DAN.
Dojo AIKI RO DAC s-a infiintat in octombrie 2005, pornind de la bun inceput cu antrenamente pentru adulti separat si copii separat. In decursul celor zece ani de cand exista clubul s-au format la adulti: trei centuri negre doi dan si doua centuri negre un dan, iar la copii, cinci centuri negre cadet. Clubul organizeaza cantonamente cu copii atat la mare cat si la munte, iar cu adultii mini stagii de weekend atat la mare cat si la munte.

 De doua ori pe an se organizeaza doar pentru copii festivaluri de Aikido unde mai bine de 400 de copii din cadrul federatiei prezinta procedee si tehnici de Aikido.


Date contact:
Sensei Mihai DULAPCIU
Telefon: 0736.634.300
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: https://www.facebook.com/Aikirodac/
Site: http://www.aikirodac.ro/

Copyright © 2016, FEDERATIA ROMANA DE AIKIDO MODERN. All Rights Reserved.